دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق دانشجویی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق دانشجویی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان
  • ۰
  • ۰

توضیحات : 
دانلود پایان نامه اثرات تنش خشکی و راه های مقابله با آن در گیاه ذرت

راه های مقابله با خشک شدن گیاه ذرت

 

فهرست مطالب

مقدمه 1

1- ذرت 4

1-1. منشاء و تاریخچه ذرت 4

2-1. اهمیت محصول ذرت 5

3-1. طبقه بندی ذرت 6

4-1. ویژگیهای انواع ذرت 8

5-1. فنولوژی ذرت 10

1-5-1. جوانه زنی و سبز کردن ذرت 10 2-5-1. مرحله سبز کردن تا ظهور گل آذین نر 11

3-5-1. مرحله تشکیل گل آذین نر تا ظهور تارهای ابریشمی 11

4-5-1. مرحله تشکیل تارهای ابریشمی تا رسیدن دانه 12

6-1. رشد و نمو 13

1-1-6-1. ریشه 13

2-1-6-1. برگ 13

2-6-1. رشد اندام های زایشی 14

7-1. خاک مناسب ذرت 15

8-1. دمای موردنیاز 15

9-1. رطوبت موردنیاز 16

10-1. تنشهای محیطی 17

11-1. خشکی و تنش خشکی 18

12-1. اثرات عوامل طبیعی اقلیمی بر روی نیاز آبی گیاهان 20

13-1.اثرات فیزیولوژیک تنش آب 22

14-1. تنش خشکی در مرحله رشد رویشی گیاه ذرت 27

15-1.تنش خشکی و رشد زایشی ذرت 30

16-1. تنش خشکی و اثرات آن بر روی عملکرد و اجزاء عملکرد 32

17-1.سایر صفات مرتبط با خشکی 37

1-17-1.محتویات نسبی آب برگ (RWC) 37

2-17-1. پایداری غشای سیتوپلاسمی 38

18-1. مکانیزمهای مقابله با تنش های خشکی 40

1-18-1. مقاومت به خشکی 40

2-18-1.فرار از خشکی 40

3-18-1.اجتناب از خشکی 41

4-18-1. صفات مرتبط با اجتناب از خشکی 41

7-4-18-1. مکانیزم های روزنه ای 41

2-4-18-1. افزایش بازده فتوسنتزی 42

3-4-18-1. کاهش مساحت برگ 43

4-4-18-1. وفور ومحل روزنه ها 43

5-4-18-1. سیستمهای کارآمد ریشه 43

6-4-18-1. نسبت زیاد ریشه به شاخه 44

5-18-1. تحمل خشکی 44

6-18-1. مکانیزم های تحمل خشکی 45

1-6-18-1. اجتناب از صدمات ناشی از کاهش رشد 45

2-6-18-1. تحمل در مقابل گرسنگی 45

3-6-18-1. اجتناب در مقابل از بین رفتن پروتئین ها 45

19-1. چگونگی ازریابی مقاومت به خشکی 45

20-1. تنش خشکی و شاخص برداشت 47

21-1. کارایی مصرف آب 48

نتیجه گیری و پیشنهادات 49

منابع و ماخذ 50

 

-ذرت :

1-1-تاریخچه ذرت :

مبداء اولیه ذرت به طور دقیق مشخص نیست . زیرا اجداد وحشی آن شناخته نشده است.

فرضیه های زیادی در باره طرز پیدایش ذرت وجود دارد . یکی از این فرضیه ها این است که ذرت ممکن است از یک گونه یک ساله وحشی بنام تئوسینت یا تریپساکم به وجود آمده باشد . فرضیه دیگر اینکه ذرت احتمالاً از تلقیح طبیعی تئوسینت با تریپساکم بوجود آمده است و تئوری جدید این است که این گیاه از ذرت غلاف دار به دست آمده باشد .

منشاء اولیه ذرت آمریکای مرکزی است . قبل از کشف قاره جدید ذرت اصلی ترین زراعت جهت تأمین مواد غذایی در آمریکای مرکزی و شمالی و جنوبی بوده است . بررسی های سنگواره ای نشان داده است که ذرت حدود 4500 سال قبل از میلاد مسیح به صورت یک گیاه زراعی در مکزیک مکشت گردیده است . والدن سه مبداء اولیه برای ذرت ذکر کرده است( پرو ، مکزیک ، گواتمالا ).

و ایلوف مبداء اولیه ذرت را جنوب مکزیک ، آمریکای مرکزی ، آمریکای جنوبی ذکر کرده است .

ذرت به دلیل ویژگیهای زیاد از جمله قدرت سازگاری با شرایط اقلیمی گوناگون در دنیا گسترش یافت . در حال حاضر بیش از 140 میلیون هخکتار از اراضی دنیا به کشت ذرت اختصاص یافته است . از نظر سطح زیر کشت رتبه سوم و از نظر تولید و عملکرد رتبه او ل را در بین غلات به خود اختصاص داده است .

هم اکنون ایالات متحده آمریکا ، کشورهای اروپای شرقی ، روسیه ، چین ، و آرژانتین کشورهای عمده تولید ذرت در جهان محسوب می شوند . ایالات متحده آمریکا مهمترین صادر کننده و ژاپن و کشورهای اروپای غربی عمده ترین وارد کننده آن هستند .

2-1- اهمیت محصول ذرت

ذرت بـه دـلیل ویژگیهای بسیار زیاد خود ، به دویژه به دلیل قدرت سازی با شرایط اقلیمی گوناگون ، بسیار زود در تمام دنیا گسترش یافت و مکان سوم را بعد از گندم و برنج از نظر سطح زیر کشت به خود اختصاص داد . ذرت علاوه بر آنکه یک علوفه مطلوب برای گندم می باشد . از نظر تامین انرژی نیز بی نظیر است و به همین دلیل امروزه در تغذیه مرغ به عنوان یک غذای پر انرژی دارای اهمیت بسیار زیاد است ذرت در صنایع کاغذ سازی ، مقوا سازی ، استفاده می شود . و همچنین از چوب بلال در تهیه اسید استیک ، قطران و فورفورال که در صنایع رنگ و لاستیک سازی به کار می رود استفاده می شود .ذرت به دلیل اهمیت آن در تغذیه طیور و تولید مرغ و تخم مرغ مورد توجه وزارت کشاورزی بوده و تولید آن طی سالهای 1380 –1371 از رشد خوبی برخوردار بوده ، بطوریکه سطح زیر کشت از 60 هزار هکتار به 218 هزار هکتار افزایش چشمگیری داشته است . از جمله پتانسیل های دیگری که باعث گردیده است که این گیاه به مقدار بسیار زیادی گسترش یابد . عبارت است از سازگاری وسیع کـه بـه مـوجب آن، امروزه ذرت در سطح وسیعی از مناطق پست تا مناطق مرتفع ( تا ارتفاع 3960 متری در سلسله جبال آند ) و عرض های جغرافیایی متفاوت ( حدود 35 درجه جنوبی در شیلی و 58 درجه شمالی در روسیه و سوئد ) کاشته می شود . همچنین ذرت به دلیل عملکرد قابل توجه (هر بذر ذرت در شرایط مساعد قادر است بین 400 تا 1000 عدد دانه تولید کند ) ، مقاومت نسبت به خشکی و ورس ، قدرت پذیرش کامل مکانیزاسیون در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت، پذیرش کشت های متوالی، پوشش بلال ( هر بلال بوسیله پوشش های خود به خوبی از صدمات باران، پرندگان و ریزش محافظت می شود)، کارایی مصرف آب در ذرت بالاست)، سهم عمده و روز افزون در تامین مواد غذایی انسان، و دام، و مصارف صنعتی از دلایل عمده توسعه کشت ذرت در دنیا می باشد.

3-1- طبقه بندی ذرت :

ذرت گیاهی متعلق به خانواده Panicoideae و طایفه Maydeaeمی باشد گونه زراعی آن همان ذرت ( Zea mays L) با 20=2nاست (8 و 23) .

ذرت گیاهی یک پایه ، یک ساله ، دارای سیستم ریشه افشان می باشد . که این سیستم ریشه ، شامل ریشه اولیه ریشه های دائمی (تاجی) می باشد . ذرت همچنین دارای ریشه های هوایی نیز می باشد .

مقاله تنش خشکی گیاه ذرت


دانلود پروژه اثرات تنش خشکی و راه های مقابله با آن در گیاه ذرت

  • ۹۴/۱۰/۱۹
  • جواد صادقی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی