مقاله تقلبات شیر و آزمایشات تشخیص آن
فهرست مطالب
تعریف شیر
تقلبات در شیر و روش های تشخیص آن:
1 ـ مواد خنثی کننده
2ـ هیدروژن پراکسید (آب اکسیژنه ):
3 ـ فرمالین (فرم آلدئید ):
5 ـ نمک
6 ـ شکر
7 ـ اوره
8 ـ کرومات و بی کرومات پتاسیم :
9- اسید سالیسیلیک و اسید بنزوئیک :
10 ـ صابون خردشده
11 ـ دترجنت (باقی مانده مواد پاک کننده و ضدعفونی کننده )
12- سولفات آمونیوم
13- پودر شیر خشک بدون چربی (شیر بازساخته )
14 ـ آب پنیر :
15.شیر دام بیمار(ورم پستانی):
آزمایش برمو تیمول بلو: