دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق دانشجویی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق دانشجویی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان
  • ۰
  • ۰

اتانول

در مورد اتانول


فهرست مطالب

مقدمه

مدل مولکول اتانول

اطلاعات اولیه

تاریخچه

فرایند تولید

تولید اتانول صنعتی

خواص فیزیکی

کاربرد

تولید اتانول در داخل نانولوله‎های کربن (86/06/29 )

تولید اتانول در داخل نانولوله‎های کربن
بیو اتانول

روش‌‌های تولید اتانول از مواد لیگنوسلولزی

نتیجه گیری





مقدمه

مدل مولکول اتانول

اتانولیا الکل اتیلیک یا اتیل الکل با فرمول C۲H۵OHترکیب شیمیائی با بوی خاص و آتشگیری است که در نوشیدنی‌های الکلیوجود دارد. این الکل همان ماده‌ای است که خاصیت مست کنندگی دارد و در نوشیدنی‌های الکلی با درصد‌های مختلف پیدا می‌شود. علاوه بر این در صنایع مختلف کاربرد فراوان دارند. این کاربردها در عطرهاو ادکلن‌هاو همچنین در وانیلو همچنین به عنوان سوخت در برخی ماشین‌های جدید می‌باشد. برای استفاده از این الکل در صنایع عطر سازیاستفاده می‌کنند.

مخمر آبجو، قارچیاست که با جوانه‌زدن تکثیر می‌شود، اگر این قارچ در مجاور یک ماده قندیتخمیرشود، موادی از خود خارج می‌کند که خاصیت آنزیمیداشته و موجب دگرگونی قند می‌شود. در بین قندها ، گلوکزبه فرمول C۶H۱۲O۶است که در انگور وجود دارد که پس از تخمیر باعث ایجاد الکل می‌شود.

اطلاعات اولیه

نام آیوپاک

نامهای دیگر

فرمولشیمیایی

وزن مولکولی

نقطه جوش

نقطه ذوب

PH

اتانول

اتیل الکل ، الکل اتیلیک

 

46.069gr/mol

78.4 درجه سانتیگراد

114.3- درجه سانتیگراد

7

 

 

ساختمان اتانول


تاریخچه

اتانول برای انسان از دوران باستان شناخته شده بود، زیرا این ماده، جزء اصلی مشروبات الکلی است. جداسازی آن بصورت اتانول نسبتا خالص احتمالا اولینبار توسط"جابربن حیان" که صنعتتقطیررا گسترشداد، انجام شده است. البته بیشتر گمان می‌رود که اتانول خالص توسط"محمدزکریای رازی" دانشمند ایرانی تولید شده باشد.


فرایند تولید

اتانول مورد استفاده در نوشابه‌های الکلی توسط فرایند تخمیراز متابولیسمگلوکز توسط گونهمخصوصی از مخمرها در غیاباکسیژن تولید می‌شود و در پایان فرایند تخمیر غلظت اتانول را باتقطیر بالامی‌برند. برای مخلوط اتانول باآب بالاترین نقطه آزئوتروپ جوش برای95% الکل و 5% آب است. بنابراین جزء تقطیر شده مخلوط اتانول و آب نمی‌تواند خالصتر از 95 درصد باشد. برایتولید اتانول خالص‌تر ، مقدار کمیبنزن به آن اضافهمی‌شود.

بنزن ، آزئوتروپ سه‌گانه ‌ای با آب و اتانول تشکیل می‌دهد و مخلوطدوباره تقطیر می‌شود. نتیجه این فرایند بدست آوردن اتانول بدون آب است. با این همهچندppm بنزن در اتانول باقی می‌ماند که جذب آن در بدن از مشخصه‌های آسیب کبدی استکه در افراد الکلی دیده می‌شود.

دانلود تحقیق در مورد اتانول


دانلود مقاله درباره اتانول

  • ۹۴/۱۰/۰۶
  • جواد صادقی

دانلود پروژه در مورد اتانول

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی