توضیحات :
موضوع پروژه :
صنعت چایی
فهرست
کلیات و شناخت طرح: 2
موضوع شرکت: 2
مقدمه: 3
پیشینه چای ، در ایران 6
چای از ایران به اروپای شرقی رفت 8
چای ختایی خانه 8
کشت چای و مناسبات تولیدی کشاورزی 13
تقسیم کار 14
اشتغال زایی 15
فرآوری 16
گونه های فرآورد چای 17
چای مادر مخدر 18
چای ماده خواب شکن 18
نرم کردن گوشت 21
رنگ 22
کاربردهای جنبی 22
پیش گیری از غریب گز 22
تشخیص فرد خطاکار 23
کلیات و شناخت طرح:
شرکت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شرکت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت کرده بود. که پس از یک سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد.
سرمایه اولیه این شرکت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است که 30% این سرمایه را خود شرکت تامین کرده و مابقی از طریق وام تبصره 3 که مدت آن 5 ساله می باشد تکمیل گردیده است و نیز این طرح تغییری در محل شرکت داشته که از مشهد به تربت آورده شده است.
موضوع شرکت:
بسته بندی چای در بسته های گوناگون اعم از ( چای بسته ای و چای تی بگ ( کیسه ای ) بوده است.
سوابق تجربی و علمی مدیر عامل شرکت:
1- سرمایه اولیه شرکت 10000000 ریال بوده.
2- ظرفیت تولید ماشین آلات ( اسمی ٬ عملی ٬ عادی٬ مورد انتظار ):
ظرفیت تولید ماشین آلات بر مبنای تقاضای بازار بوده که به طور متوسط بسته های 500 گرمی در هر ساعت 360 بسته و 1000 گرمی در هر ساعت 250 بسته و چای تی بگ کیسه ای در بسته های 5/2 گرمی که در هر ساعت 400 بسته تکمیل می گردد.
3- پرسنل قبل از تولید تجاری:
پرسنل قبل از تولید تجاری اشخاص نامبرده در آگهی تاسیس شرکت شامل سه نفر سهامدار دو نفر بازرس و مدیر عامل و منشی جلسه. ( مدیر عامل رئیس هیئت مدیره هم هست )
4- پرسنل بعد از تولید تجاری
پرسنل بعد از تولید تجاری شامل کارگر و حسابدار و معاونت و بازار یاب و راننده می باشد.
5- نوع قطعات یدکی ماشین آلات :
منبع کلی قطعات یدکی داخل می باشد که به صورت سفارش ساخته می شود.
6- هزینه های تاسیس ٬ هزینه ثبت شرکت :
هزینه تاسیس 1000000 ریال و هزینه های تعیین نام و هزینه های اداریی و هزینه های مربوط به اداره ثبت شرکتهای تهران و اداره ثبت شرکتها در مشهد جمعا 2500000 ریال بوده است.
7- هزینه بهره برداری تجاری و راه اندازی مانند وسایل اداری و کارگاهی و ...
طبق جدول تاسیسات جنبی و اداری 35800000 ریال.
8- بررسی قیمتها و چگونگی توزیع محصولات تولیدی در بازار:
طبق سفارشات در یافتی توسط بازار یاب محصولات توزیع می گردد.
مقدمه:
بمنظور هماهنگی و اعمال شرایط بهداشتی در واحد های بسته بندی چای اقدام به تهیه ضوابط زیر شده است که از پراکندگی شیوه عمل و مراحل بسته بندی و مکان وکلیه مقررات و ضوا بط جلوگیری شود و جهت حفظ منافع مصرف کننده تولیدات واحد مزبور را موظف به اجرای این ضوابط مینماید.
واحد های موصوف باید قبلا مورد شناسائی وزرات صنایع ( سازمان صنایع کوچک ایران ) و سازمان چای بوده و جهت اخذ پروانه های بهداشتی از اداره کل نظارت بر مواد خوردنی و بهداشتی باید حداقل شرایط زیر را دارا باشد.
مکان: مساحت موسسه باید حداقل 200 متر مربع زیر بنا با توجه به حجم تولیدات را ادرا و شامل قسمت های زیر باشد.
الف: انبار ها
1- انبار مواد بسته بندی ( کارتن- پاکت
3- انبار مواد بسته بندی شده متناسب با ظرفیت
شرایط انبار سلوفان و اتیکت ) متناسب با ظرفیت و مجهز به تهویه.
2- انبار مواد اولیه متناسب با ظرفیت–
انبار محصور و سقف و از نور کافی بر خوردار و کف و دیوار آن غیر قابل نفوذ و4 آب و صاف و مجهز به پاکت و تهویه باشد.
سالن بسته بندی
مساحت مناسب با حجم تولیدات کف و دیوار آن صاف و قابلب شستشو کاشی کاری یا رنک آمیزی تا ارتفاع 80/1 متر و از نور کافی بر خوردار و مجهز به تهویه باشد.
محل سرند
سالنی مسقف با کف موزائیک و یا بتون صاف و تهویه مناسب
سرویس بهداشتی کار گردان
1- توات بتعداد هر 12 نفر یک واحد دارای سیفون و تهویه مناسب
2- اطاق رخت کن مجهز به کمد مناسب با تعداد کارگردان
3- اطاق نهار خوری با سرویس میز وصندلی و یخچال و تهویه ( در صور تیکه کار گردان در موسسه غذا صرف می نمایند )
4- در صورتیکه تعداد کارگران از ده نفر تجاوز نماید طبخ غذا در خارج از محدوده بسته صورت میگیرد و باید آشپزخانه مناسب م مجهز به مسائل لازم باشد