طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی
تولیـد رشته آشی و پلویی
موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی
ظرفیت : 360 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور
سرمایه گذاری کـل: 876 میلیون ریال
سهم آوردة متقاضی: 88 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 785 میلیون ریال
دورة بازگشـت سرمایه: 19 ماه
اشتغالزایی : نه نفر
پدیده
پویایی در یک جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل
روابط اجتماعی ، مسکن ، بهداشت، آموزش و غیره، کم و بیش در نوع و مواد
مصرفی آن جامعه نیز تاثیر مستقیم داشته و بسته به وضعیت اقتصاد جامعه در
اغلب جوامع دگرگونی های کاملا مشخص، در وضع و نوع تغذیه به وجود آورده است.
لذا همین مساله باعث شده است که اقشار مختلف جامعه در میان غذاهای متنوع
دست به انتخاب زده و نوع مواد مصرفی را با در نظر گرفتن دو فاکتور اساسی
یعنی مطلوبیت فرهنگی و امکانات اقتصادی در برنامه غذایی خود قرار دهند