توضیحات :
مقاله آشنایی با انواع ویروس و هکرها
این مقاله با فرمت WORD میباشد و شما میتوانید آنرا ویرایش کنید و همچنین آماده پرینت است.
فهرست مطالب :
مقدمه
چکیده:
کلمات کلیدی:
کرمها (worrms)
عملکرد کرمها و ویروسها:
تاریخچه ویروسهای کامپیوتری:
انواع ویروسها:
طبقهبندی جدید ویروسها:
ویروسهای قطاع بوت:
ویروسهای نرمافزاری
ویروسهای مقیم در حافظه
ویروسهای نسل جدید:
مراحل زندگی ویروسهای:
محدودیت راه حلهای واکنشی:
وظایف مدیران سیستم:
وظایف ارائه دهندگان تکنولوژی:
وظایف تصمیمگیرندگان
نتیجهگیری:
مراجع:
مقدمه
علیرغم آنکه برخی از کارشناسان امنیتی همواره به کاربران در ارتباط با ظهور یک ابر ویروس این شرکتها صورت می گیرد و برخی از سوی شرکتهای امنیتی بوده و تنها به منظور افزایش فروش نرمافزارهای ویروس این شرکتها صورت میگیرد برخی از کارشناسان ITمعتقدند هیچگاه نمیتوان ماهیت و میزان مخرب بودن ویروس که قرار است در آینده ظهور کند را تعیین کرد. این کارشناسان معتقدند وجود نویسندگان ویروسها و کرمهای رایانهای بخشی انکارناپذیری از ضعف ITبوده و این افراد نقاط ضعفی برای سو استفاده در سیستم عاملهای میکروسافت خواهند یافت بنابراین ایجاد هراس بیمورد در میان کاربران اینترنت در دنیا خیلی ضروری و معقول به نظر میرسد اما تمامی این نظرات دلیلی نمیشود خطر وجود ویروسها را نادیده گرفت.
چکیده:
وابستگی ما به سیستمهای کامپیوتری بهم مرتبط خصوصاً اینترنت، بسرعت در حال افزایش بوده و حتی اختلال اندک توسط ویروسها و کرمها میتواند پیامدهای ناگواری را بدنبال داشتهباشد. راه حلهای واکنشی استفاده شده برای مقابله با کرمها و ویروسها به تنهائی کفایت نخواهد کرد. افزایش قدرت داشتهباشند. با دنبالنمودن راهحلهای موجود میتوان سطح مناسبی از حفاظت در مقابل تهدیدات را ایجاد نمود. بمنظور ارتقاء و بهبود وضعیت موجود، مدیران سیستم، ارائهدهندگان تکنولوژی و تصمیمگیرندگان میتوانند با رعایت و پیگیری برخی اصول اولیه، زمینه برخورد با کرمها و یا ویروسها را از ابعاد متفاوت فراهم نمایند. تغییر در طراحی نرمافزارها، روشهای پیادهسازی، افزایش تعداد مدیران سیستم آموزش دیده، بهبود سطح آگاهی کاربران، افزایش تحقیقات در رابطه با سیستمهای ایمن و پایدار، طراحی و پیادهسازی دورههای آموزشی در رابطه یا کامپیوتر و امنیت شبکه، نمونههائی در این زمینه بوده که میتواند دستاوردهای مثبتی را در ارتباط با امنیت اطلاعات برای تمامی شهروندان اینترنت بدنبال داشته باشد حرکات مثبت هریک از شهروندان اینترنت (حقوقی و یا حقیقی) در خصوص پایبندی به اصول امنیتی، تاثیری مثبت در ایمنسازی سرمایههای اطلاعاتی را بدنبال خواهد داشت.
کلمات کلیدی:
سوبیگ، گرم، Morris، Code Red، Patch، …
کرمها (worrms)
کرم یک برنامه کامپیوتری است که قابلیت تکثیر خود از ماشین به ماشین دیگر را داراست شبکههای رایانهای بهتر مناسب برای حرکت کرمها و آلودهنمودن سایر ماشینهای موجود در شبکه را فراهم میآورند با استفاده از شبکههای کامپیوتری کرمها قادر به تکثیر باور نکردنی خود در اسرع زمان میباشند.
برنامه کرم برنامة میزبان ندارد کرمها بدون استفاده از یک برنامه حامل به تمامی سطوح سیستم کامپیوتری خزیده و نفوذ میکنند.
کرمها برنامههایی هستند که بدون آنکه برنامههای دیگر را آلوده کنند تکثیر میشوند بعضی از کرمها از طریق کپی کردن خود از دیسکی به دیسک دیگر گسترش مییابند. آنها به دنبال نوعهای خاصی از فایلها در دیسکها و سرویسدهندهها میگردد و درصدد آسیب یا نابودی آنها بر میآیند. مثلاً میتوان به پاککردن registryتوسط آنها اشاره کرد بعضی کرمها در حافظه تکثیر میشوند و هزاران کپی از خود به وجود میآوند و همه آنها به طر همزمان شروع فعالیت میکنند که موجب پایین آمدن سرعت سیستم میشوند. تکثیر یک کرم علاوه بر ایجاد مشکل اشباع حافظه و هاردیسک میتواند به دلیل تکثیر مداوم پهنای باند سیستم را بلوکه کرده ویا زده آن را به حداقل ممکن کاهش دارد.