دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق دانشجویی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق دانشجویی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

دانلود پروژه پایان نامه مقاله تحقیق گزارش کارآموزی گزارش کارورزی طرح توجیهی گزارش کارآفرینی

بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان
  • ۰
  • ۰

این فایل دارای فرمت  word  می باشد.

 

گزارش کارآموزی شرکت تولیدی و شیمیایی پاکشو
 
 

فهرست

فصل (1)

ـ تاریخچه شرکت تولید پاکشو

اهداف اصلی شرکت پاکشو

تحقیق و توسعه

صادرات شرکت پاکشو

محصولات تولیدی شرکت پاکشو

فصل (2)

ـ مواد پاک کننده اصلی (مواد فعال در سطح)

سورفکتانت‌های آنیونی

سورفکتانت‌های غیر یونی

سروفکتانت‌های آمنوتری

سروفکتانت‌های کاتیونی

سورفکتانت‌های چند عاملی

تغلیط کننده‌ها و تثبیت کننده‌ةای فرم

فصل (3)

ـ کاربردهای اساسی موادفعال در سطح

ویژگی‌های بنیادی مواد فعال در سطح

ـ مشخصه‌های سمت سورفکتانت‌ها

ـ عوامل افزودنی و مواد اولیه بهداشتی

فصل (4)

تهیه و تولید شامپوها

ـ انواع اصل شامپوها

شامپوهای خشک

شامپوهای معمولی

شامپوهای ملایم

شامپوهای بچه

 

تاریخچه شرکت تولیدی و شیمیایی پاکشو

شرکت پاکشو از سال 1340 با مدیریت آقای محمد کریم فضلی در کارخانه‌ای کوچک به مساحت m2400 که 5 نفر در آن مشغول به کار بودند، آغاز به کار کرد و اولین محصول خود را با نام «مایع ظرفشویی گلرنگ» به بازار فرستاد. در سل 1345 مایع سفید کننده گلرنگ و در سال 1346 جرم گیر گلرنگ را وارد بازار نمود.

در سال‌های 1353 و 1354 محصولاتی چون پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی و صابون را تولید کرد.

پس از انقلاب فرآورده‌هایی در اولویت توید قرار گرفت که مواد اولیه آن در کشور وجو داشته باشد. در اجرای این سیاست از سال 1368 به بعد تولیدات منحصر به فرد مایع ظرفشویی، سفید کننده، جرم گیر توالت و شیشه‌شوی مورداستفاده فراوان و غیر قابل پیش بینی از طرف مصر کنندگاه قرار گرفت و در نتیجه شرکت، تشکیلات خود را گسترش داد، به طوری که اکنون فعالیت تولیدی این شرکت با استفاده از خدمات کارکنان این واحد در بخش‌های گوناگون تولید، تحقیقات، توسعه کنترل کیفیت، امور اداری و همچنین نظرت دقیق چندین کارشناس مجرب و ماهر در دماهای مختلف با موفقیت ادامه دارد.

در طی چندین سال اخیر مدیریت شرکت‌تولیدی پاکشو علوه بر برنامه ریزی در جهت رشد کیفیت و تنوع محصولات خود با توجه به نیازهای جامعه، برنامه ریزی گسترده‌ای در استان رشد کیفی خود داشته است و در نظر گرفتن مسائل مختلفی از جمله لزوم تطبیق محصولات شرکت با استانداردهای بین المللی و رقابت با محصولات کشروهای پیشرفته و نفوذ در بازارهای خارجی می‌باشد و به این جهت ارتباط تنگاتنگی با مراکز عملی کشور برقرار کرده است، که در این روند نیز به موفقیت‌های چشمگیری نیز نائل گردیده است.

این شرکت علاوه بر بهره‌برداری از کارشناسان و مشاوران متخصص شیمی در بخش فرمولاسیون خود متخصصان پوست نیز استفاده می‌نماید، که این تلفیق بین کارشناسان شیمی و متخصصان پوست، شاید برای اولین بار در کشور، برای رسیدن به یک هدف مشترک است.

این شرکت موفق به اخذ تأئیدیه از آزمایشگاه بوهم آلمان در مورد چندین محصول خود گردیده است و موفق به اخذ گواهینامه‌های Iso 9000نیز شده است. شرکت تولیدی پاکشو با داشتن چندین سال سابقه کار مفید در تولید مواد شوینده و بهداشتی و با داشتن بیش از 100 نوع محصول شوینده و بهداشتی با کیفیت بالا در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین و فعالترین شرکت‌های تولید کننده در این زمینه از صنعت به کار اشتغال دارد.

شرکت تولیدی و شیمیایی پاکشو واحد 2 واقع در کیومتر 7 و 8 جاده مخصوص کرج می‌باشد.

اهداف اصلی شرکت پاکشو

1-شناسایی و توسعه‌ی بازرهای جدید جهان

2-ایجاد شبکه توزیع و فروش گسترده در سطح کشورهای جهان

3-ارتفای کیفیت محصول و رسیدن به استانداردهای جهانی

4-ارائه خدمات پس از فروش

5-ابتکار و نوآوری در محصولات

6-ایجاد واحدهای تولیدی (پاکشو 1و2و3)

ـ تحقیق و توسعه RandD

واحد تحقیق و توسعه شرکت پاکشو در سال 1374 و با اهداف:

1-گسترش دانش فنی

2-بررسی و حل معظلات علمی و فنی

3-توسعه‌ی کمی و کیفی

4-مستند سازی مدارک علمی

5-اطلاع رسانی

تاسیس شد و در سال 1376 موفق به اخذ پروانه تحقیق در توسعه از وزارت صنیع شد. واحد R&Dدارای بخش‌های زیر می‌باشد:

1-فرمولاسیون فرآورده‌های بهداشت شخصی

2-فرمولاسیون فرآورده‌های مو و دندان

3-فرمولاسیون فرآورده‌های بهداشت خانه

4-فرمولاسیون فرآورده‌های البسه

5-بخش ارزیابی و کارآیی

6-بخش بسته بندی

7-بخش آنالیز مواد اولیه

8-سنتر مواد اولیه

9-بخش اسناد و مدارک

صادرات شرکت پاکشو

شرکت پاکشو در راستای توسعه صادرات غیر نفتی و جهانی نمودن کالای ایرانی، تاکنون توانسته است بازار نسبتاً خوبی در کشورهای حوزه خلیج فارس. آسیای میانه و آفریقا به دست آورد.

به کشورهایی همچون، عمان، اردن، یمن، کویت، مصر، عراق، قطر، امارات، ازبکستان، قرقیزستان، قزاقستان، اوکراین، روسیه، نیجریه، افغانستان، لبنان، بنگلادش، محصولات شوینده این شرکت صادر می‌گردد.

محصولات تولیدی شرکت پاکشو (گلرنگ ـ اوه ـ سافتلن)

1-مایع ظر فشویی اَوِه، مایع ظرفشویی آنتی باکتریان

2-شیشه شوی

3-مایع ضد عفونی کننده (سفید کننده)

4-مایع جرم گیر دستشویی

5-نرم کنندة حوله و لباس

6-شامپو فرش و موکت

7-مایع دستشویی

8-انواع شامپوها: شامپو بچه عروسکی اَوِه، شامپو پرو ـ ویتامینه اَوِه، شامپو خانواده اَوِه و ...

9-مایع دستشویی

10-نرم کننده موی سر

مواد پاک کننده اصلی (سورفکتانت‌ها[1](

سورفکتانت‌ها از پر مصرف‌ترین و مهمترین مواد مورد استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی و دارویی می‌باشند. این مواد در اکثریت قریب به اتفاق فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی به عناوین مختلف از جمله پاک کنندگی، امولسیون کنندگی، اثرات ضد میکروبی، حالت دهندگی، افزایش دهندگی محلولیت، افزایش دهندگی ویسکوزیته، سوسپانسیون کنندگی، کف کنندگی، پایدار کنندگی مورد استفاده قرار می‌گیرند. هرساله مبلغ بسیار زیادی برای خرید این مواد توسط صنایع مخلتف پرداخت شده و این روند پیوسته سیر صعودی نشان داده است برای مثال بر اساس تحقیقات مؤسسه Freedonia groupمیزان تقاضا برای خرید این مواد در ایالت متحده رشد سالیانه‌ای در حدود %7/2 داشته است.

مشخصه‌های سهمیت سورفکتانت‌ها:

1-تحریکات پوستی و جسمی

2-حساسیت

3-سمیت‌های گوناگون %50 LD

عوامل افزونی و مواد اولیه بهداشتی:

فاکتورهایی که به عنوان مواداولیه شامپو مصرف می‌شوند عبارتند از:

1-عامل پاک کننده: شامل مواد فعال در سطح آمنیومی، کاتیونی و آمفوتریک است که در شامپوهای معمولی و شامپو بچه و مایع دستشویی کاربرد دارند. معروفترین آنها سدیم لورین اتر سولفات یا SLESبا نام تجاری تگزاپون است و شوینده‌ای آنیونی است و دارای انواع بسیار زیاد است. نوع آمفوتریک آن با نام‌ دهایتون که ساختار بتائینی دارد، در شامپو بچه مصرف می‌شود، زیا دراین شامپو به دلیل اهیمت مسئله PHنوع دترجنت نیز اختصاصی است. غیر از دهایتون از سولفوسوکلیسنات‌ها نیز می‌توان استفاده کرد.

2-عامل پایدار کننده کف یا تثبیت کننده کف: الکانول امید اسیدهای چرب بانام تجاری کامیرلان و با اسامی اختصاصی کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید و کوکونات فتی اسید پلی اتانول آمید و غیره به کار می‌روند.

این عوامل سف کننده نیز هستند.

3-عامل پوشاننده: مانند مونو و دی اتیلن گلیکول استشارات که نقش امولسیفایر را نیز در فرمول ایفا می‌کند.

4-عامل تنظیم کننده PH: از اسیدهای آلی مانند اسید سیتریک و از بازهای آلی مونو، دی و تری اتانول آمین را می‌‌توان نام برد.

5-عامل محافظت کننده:

استرهای پی هیدروکسی بنزوئیک اسید که به پارابن‌ها معروفند شامل متیل، اتیل، پروپیل پاربن هستند. از فرم آلدهید نیز می‌توان به عنوان محاظفت کننده استفاده کرد.

6-عامل سفت کننده: نمکهای معدنی و از معروف‌ترن آنهاس یدم کلراید است که %50 آن را به صورت محلول و بقیه را به صورت جامد به عنوان سف کننده مواد شوینده به آنها می‌افزایند.

7-عوامل شفاف کننده: به تعداد قابل ملاحظه‌ای باعث شفافیت شامپو می‌شوند. ترکیباتی نظیر کاربیتول و سلوسالو از بهترن عوامل شفاف کننده هستند، ولی به دلیل ایجاد تحریکات احتمالی چشم و سمیت کمتر مصرف می‌شوند و به کار بردن آنها باید به دقت و مراقبت کافی همراه باشد. از مواد دیگر که در این گروه می‌ـوان نام برد عبارتند از: بوتیل الکل، ایزوپروپیل الکل، اتیل الکل، ترپینول دی اتیل گلیکول و دی اتیل کاربیتول.

8-محلول آنتی باکتریال:

در مایع دستشویی و شامپوهایی که تحت عنوان آنتی باکتریال ساخته می‌شوند و معمولاً از نظر پاک کنندگی از نوع صابونی هستند.

9-  عوامل تکمیل کننده:

تفاوت عمده دترجنت‌های معمولی و شامپو در عمل تکیمل کنندگی شامپو است. این عامل اهمیت زیادی از نظر پذیرش و استفاده از شامپوهای سنتزی جهت شستشوی موی سر دارد. استرهایی نظیر ایزوپروپیل ـ میریستات و مونو و دی اتانول آمید اسیدهای چرب به عنوان تکمیل کننده در شامپوها به کار می‌روند. همچنین می‌توان از پلی گلیکول استارات و گلیسریل استارات در این مورد نام برد.

10-  عوامل کدر کننده

شامل ترکیباتی از الکل‌ها یا استرهایی که دارای حلالیت کم باشند، هستند. مانند استاریل وستیل الکل آمید و اتانل آمیدهای اسید چرب نیز می‌ـوانند علاوه بر کدر کنندگی باعث حالت دادن و ایجاد کف بشوند.

11-  عوامل متوقف کننده

جهت عدم پیدایش چسبندگی و جلوگیری از آن، از آنجا که کلسیم و منیزیم موجود در آب سخت منجر به ایجاد رسوب و نوعی فیلم چسبنده در سطح مو می‌شود باید فاکتورهای متوقف کننده نظیر ورسن 100 و نولاپون که نمک EDTAهستند به شامپو اضاف کرد. البته مقدار آن نباید از %1 تجاوز کند

12-  عوامل حالت دهنده

عوامل مکمل و حالت دهنده بسیار به یکدگی رنزدیک و مرتبط هستند. به ویژه آنها که نقش مربوط کننده را نیز ایفا می‌کنند. مطمئناً‌موها با آب بهتر از هر ماده دیگری نرم می‌شوند. در نتیجه موادی که رطوبت را به داخل مو می‌کشند موجب کاهش شکنندگی آن خواهند شد. گلسیرین، سوربیتول، پروپلن گلیکول کمک به پایداری رطوبت و جلوگیری ازتبخیر آن می‌کند. افزودن آنها، فرمولاسیون شامپوها باعث نرمی و حفظ رطوبت می‌شود موادی مانند کاربواکسن‌ها و استئاراتهای آنها و حتی اسید آمینه‌ها باعث نرمی مو می‌شوند.


دانلود گزارش کارآموزی شرکت تولیدی و شیمیایی پاکشو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی